Най-малките "жълто-черни" фенове се срещат с любимците си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:07 / 17.08.2020
2328
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив направи важно съобщение относно футболния турнир в памет на Тоско Бозаджийски, който ще се проведе на 5 септември на терените на Младежки център до гребния канал. Освен това "жълто-черните" фенове уточниха подробности и за други инициативи, които ще са част от мероприятието.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса информацията от КПБП:

Уважаеми Ботевисти,

благодарим Ви за големия интерес към футболния турнир в памет на Тоско Бозаджийски, който ще се проведе на 05.09.20г между 9:00 и 17:00 часа в Младежки център (Гребна база). Желаещите да участват запълниха квотата от 32 отбора, но все още може да вземете участие в състезанията по канадска борба и дърпане на въже.

Като част от мероприятието сме предвидили и среща на най-малките жълто-черни фенове с техните любимци от представителния тим на Ботев Пловдив. Подготвили сме и множество подаръци и изненади за всяко присъстващо дете.

Информираме всички родители, че сме организирали две безплатни прожекции на филма "100 години Ботев Пловдив", като първата е с начален час 09:45ч., а втората е от 13:45ч. Прожекциите ще са в залата на Младежки център, а децата, които желаят да гледат филма, трябва да са там 15 минути по-рано. Тъй като местата са ограничени, родителите трябва да запишат детето си предварително, като съобщат двете му имена и избрания час на прожекция на kpbp@kpbp.bg или във фен магазина на ул. "Нестор Иванов" 1.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).