Трима нови започнаха проби в Локо, Красен Трифонов отново актуален

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:44 / 07.07.2009
4101
Динко Дерменджиев започна проби в Локомотив днес. Става въпрос не за легендарния футболист и треньор на Ботев, а за нападател, който за последно се е подвизавал в Родопа. Заедно с него на лагера на черно-белите в Банско пристигна и таранът на Марица Тодор Тодоров.

Двамата ще направят първа тренировка със "смърфовете" тази вечер. В хотел "Молирети" се появи и словенският халф Деян Комленович. Все още го няма обаче македонският защитник Михаил Донев.

В същото време, както Plovdiv24.bg вече писа, халфът на Спартак Красен Трифонов отново е актуален за преминаване при "смърфовете". Халфът премина в Сливен, но там не му хареса и се върна при пловдивските "гладиатори". "Черно-белите" го искат под наем, но това ще се случи, само ако Трифонов удължи договора си в Спартак. В противен случай халфът може да мине в Локо само с трансферна сума.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).