От Спартак обявиха платен вход за "Тодор Диев", не казаха нищо за реконструкцията

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
16:44 / 06.08.2020
3447
Всички домакински мачове на Спартак (Пловдив) на стадион "Тодор Диев" в първенството на Трета лига - Югоизточна група и турнира за Купата на България ще бъдат с платен вход. Цената на билета ще е 3 лева, а за ученици и пенсионери 1 лев, информираха от клуба.

Ръководството на Спартак Пловдив предприема всички противоепидемични мерки за провеждане на мачове в условията на COVID-19. Уважаеми спартаклии, очакваме Вашата подкрепа в събота от 18:00 часа, когато Спартак приема Гигант (Съединение) в първия си мач от новия сезон, се казва още в съобщението на синьо-белите.

Ръководството на "гладиаторите" обаче все още не дава официална информация относно това кога ще стартира реконструкцията на стадион "Тодор Диев", а от съобщението за цените на билетите става ясно, че това май няма да е скоро.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди няколко месеца от Спартак обявиха, че са подписали договор с концесионера на стадион "Беркут" в Брестник, за да се играят там двубоите, когато започне ремонтът на "Тодор Диев".

В края на юни пък от клуба заявиха следното: "Ръководството на Спартак не спира да работи и по проекта за цялостна реконстукция на стадион "Тодор Диев", както и за модернизиране на базата".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).