Капитанът на Локо: Дори Реал (М) и Ливърпул не са надигравали така Лудогорец

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
23:29 / 02.08.2020
7896
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев вдигна трета купа за последните 2 години. Лидерът на черно-белите отбеляза единственото попадение при победата с 1:0 над Лудогорец във финала за Суперкупата на страната.

Ето какво каза избраният за "Футболист на футболистите" в Първа лига Илиев след края на двубоя в Разград:

Значението на тази купа е огромно. Дойдохме в Разград и надиграхме по категоричен начин отбора, който 9 години поред е шампион на България. Мисля, че не остана никакво съмнение кой отбор беше по-добрият на терена. Слава на Бога, че вторите тестове за коронавирус бяха отрицателни. Браво на всички момчета, тъй като повечето сме на 10-ина дни подготовка заради прекараната карантина.

Гледал съм и Реал Мадрид и Ливърпул да гостуват в България, но мисля, че Лудогорец никога преди не е бил така надиграван, както сега. Еуфорията ще мине за 1-2 дни и трябва да се насочим към първенството.

Нашият доктор ми каза, че съм орисан да нося купи. Трябва да отдам заслуженото на Бирсент Карагарен за асистенцията, която направи. За две години – 3 трофея! Мисля, че няма как да искаме повече. Колкото до гола, това бе инстинкт - да шутирам от въздуха. Не виждах къде е защитникът и се надявах съдията да не вдигне засада.

Надявам се да направим още една крачка в първенството. Отиваме на Герена – печелим. Отиваме в Разград – пак печелим. Това показва, че имаме класа.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).