Кайзер отказа на Ботев, предпочете изпаднал от елита полски тим

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
09:18 / 29.07.2020
4732
Ботев (Пд) се размина окончателно с възможността да си върне вратаря Даниел Кайзер, провери Plovdiv24.bg. 28-годишният поляк подписа договор за 2 години с изпадналия от Екстракласата тим на Арка (Гдиня).

Преди седмица прокуристът на "канарите" Асен Караславов призна, че клубът води преговори с Кайзер и ще направи всичко възможно, за да го привлече. През изминалия сезон стражът бе част от Шльонск (Вроцлав), където бе дълбока резерва и така и не успя да дебютира в Екстракласата.

"Здравейте! От новия сезон ще бъда играч на Арка (Гдиня). Ще дам всичко от себе си, за да може отборът ни да се представи по най-добрия начин", заяви Кайзер във видео, което той самият засне на стадиона в Гдиня.

Любопитно е да се отбележи, че миналата седмица треньорът на вратарите в Ботев Лилчо Арсов изказа своето лично мнение, че Кайзер не трябва да бъде привличан на този етап, защото почти не е играл през последната 1 година.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).