Димитър Илиев: Не парите са най-важни във футбола, а желанието да се раздаваш за клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
16:02 / 28.07.2020
3128
Спечелилият вчера анкетата "Футболист на футболистите" Димитър Илиев коментира каква ще е реалната цел пред Локомотив Пловдив за следващия сезон. Капитанът на черно-белите разказа и за борбата си с коронавируса, който повали няколко футболисти от носителя на Купата на България за последните две години.

"Всички, които имахме положителни проби за коронавирус, сме здрави. Нямаме проблеми и постепенно навлизаме във форма. Надявам се да бъдем готови за финала за Суперкупата срещу Лудогорец. Наградата "Футболист на футболистите" е много ценна за мен и ми носи голямо удовлетворение след успешния сезон. Рано ни е да говорим за шампионска титла, но можем да влезем в борбата за Топ 3. Трябва да бъдем реалисти и следващият сезон ще бъде успешен, ако завършим сред първите три отбора. Бруно Акрапович остава в Локомотив Пловдив. Той се опита да даде пример, че във футбола не са най-важни парите, а желанието на играчите да се раздават за клуба", каза Димитър Илиев пред Канал 3.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).