Диян Божилов: Играхме срещу втория отбор на Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:10 / 12.07.2020
4293
Треньорът на Ботев Пловдив в мача срещу Черно море Диян Божилов беше критичен към своя отбор, въпреки победата с 1:0 на “Тича". Той поздрави варненци за добрата игра, въпреки че повечето от футболистите още са в юношеска възраст. 

“Това беше едно от най-слабите ни първи полувремена. Бяхме мудни, бавни и предвидими. Нямахме положение, с което да затрудним домакините. Второто полеувреме бяхме по-агресивни и вкарахме гол.  

Въпреки че играхме срещу младите играчи на Черно море, мислехме как да задържим преднината. Радвам се, че победихме. Не бива да подценяваме такъв мач, все пак е бараж, но шумотевиците около противника ни през седмицата ни повлияха. Съжалявам, че по такъв начин трябваше да отпаднат, това не зависеше от нас. Играхме срещу реплика на Черно море, а не срещу истинския им отбор. Съжалявам за техния тим и треньор. 

Радвам се, че Антонио Вутов навлиза във форма и сега, в тези мачове, той е решаващият играч за нас в атака. Нямам предпочитания за съперник в баража за Лига Европа. Не мисля, че ще е провал, ако не го спечелим. Отборът трябва да е доволен на това място на този етап.  

Да се надяваме, че не виждаме Тодор Неделев за последно. Има оферта за него, трябва да си реши момчето. Информацията, че е отказал на Трабзонспор, не е вярна. Даниел Кайзер? Не мога да коментирам тази тема, това са неща от нашата селекция", заяви Божилов пред "Диема".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).