Крушарски жегна лошо Ераносян, призова го да се откаже от треньорството и да се извини

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
09:36 / 10.06.2020
8008
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отвърна на удара и отправи доста сериозни нападки към клубната легенда Едуард Ераносян, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бизнесменът призова треньор №1 в историята на черно-белите да се откаже от професията, както и да се извини на "по-малкия ми син, най-гърчавия".

"Искам да направя един апел към един бивш треньор и състезател на Локомотив - легенда на клуба. Ако има доблест, да се откаже от треньорството. Той каза нещо за един от двамата ми синове, този по-малкия, най-гърчавия. Каза, че от него футболист няма да стане. Бих го помолил, ако има доблест, да каже той за кой става въпрос и да му се извини. Тези двамата мои синове, те ядат най-много бой - от мен и от треньора. Аз тях въобще не ги толерирам, аз тях ги мачкам най-много", избухна собственикът на черно-белите след снощната победа с 2:0 над Левски в първия полуфинал за Купата на България.

Бизнесменът не спомена конкретни имена, но за "черно-бялата" общност е пределно ясно, че става дума за Ераносян и Бирсент Карагарен. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че именно при Едо нападателят бе принуден да разтрогне договора с родния си клуб, след като специалистът обяви, че няма да разчита на него. Впоследствие Карагарен направи два силни сезона в Дунав и отново се върна в Локомотив, по настояване лично на Христо Крушарски.

Преди няколко дни Ераносян отправи критики за играта на Локомотив при победата с 2:0 над Етър, като освен това нарече Анте Аралица "малко ялов".



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).