Локо иска млад вратар на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:33 / 26.06.2009
4482
Младият вратар на Марица Димитър Грабчев е трансферна цел на Локомотив Пловдив за летния трансферен прозорец. Преговори за преминаването на 20-годишния страж на Лаута обаче не са водени засега.

Ако ръководството на кършиякалии остане доволно от предложените от локомотвци финансови условия и сделката стане факт, бившият юношески национал може да последва бившия си съотборник в Марица Кирил Акалски. Последният отиде преди два сезона на "Лаута" от Марица и с отличните си изяви се превърна в несменяем твърд титуляр. Според запознати в Локо държат много на Грабчев и го гласят за втори вратар. Така те искат не само да засилят конкуренция между ветерана Стоян Ставрев и Кирил Акалски, но и да намерят млад и талантлив вратар , който до година да стане титуляр.
Ако шефовете на Локо искат да привлекат Митко Грабчев обаче те трябва да се бръкнат дълбоко в джоба, защото младокът от Кършияка няма навършени 23 години.

Ръководството на Лаута обаче наскоро обяви,след края на сезона, че възнамерява да прави лятната си селекция предимно със свободни агенти.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).