Манол Георгиев засега остава начело на Марица, предстоят разговори с него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:54 / 25.06.2009
1075
Старши треньорът на Марица Манол Георгиев засега остава на своя пост, въпреки изпадането на отбора в аматьорската Източна „В" група. В края на месеца ръководството в Кършияка обаче смята да проведе разговори с 36-годишния наставник, за да чуе какво е мнението му за неговото бъдеще, както и това на отбора.

Като цяло шефовете на маричани са доволни от работата на младия спец от Асеновград и най-вероятно ще му гласуват нов вот на доверие.

С Манол Георгиев като старши треньор на отбора и с изпълнителния директор Георги Фиданов начело на мъжкия представителен отбор и детско-юношеската школа, клубното ръководство смята да атакува по-бързото завръщане на отбор в професионалния футбол.

Преди това обаче шефовете в Кършияка първа ще проведат разговор с Георгиев, на който искат да чуят как той смята да върне отбора в „Б" група. В момента Манол е на почевка в Поморие със семейството си. Той е изключил мобилните си телефони, за да не бъде безпокоен.


"В момента не искам да мисля за футбол. Ще видим какво ще правим след като се върна от морето. Сега съм се отдал на жена си и на двете си дъщери. Нищо не знам засега. От момчетата се чух само с Камен Апостолов, който ми каза, че сигурно напуска и вече е подписал договор със Спартак", каза Манол Георгиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).