Локо преотстъпва Искрен Писаров на Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:52 / 24.06.2009
5522
Новакът в "А" група "Берое" (Сз) поиска атакуващия халф на "Локомотив" (Пд) Искрен Писаров. Текат преговори известният като Хеслера футболист да заиграе на стадиона под Аязмото. Заралии са поискали играча под наем за една година.

"Смятам, че ще се споразумеем с колегите от Стара Загора. Обадиха ми се и казаха, че желаят Писаров за следващия шампионат", потвърди собственичката на Локо Галя Топалова.

Хеслера дойде на "Лаута" от "Видима Раковски" след изпадането на тима от Севлиево в "Б" група. Миналото лято за него черно-белите броиха 60 000 лева. Той пристигна при "смърфовете" по настояване на тогавашния селекционер на тима Атанас Желев. 24-годишният футболист има договор за още 2 г. с Локо. Той е юноша на "Янтра" (Габрово), може да играе и по двата фланга на нападението.

Топалова иска да запази ядрото на отбора за следващия сезон, за да се атакуват по-високи цели. Някоя от звездите е възможно да напусне само при появата на неустоима оферта.

Междувременно от ръководството на черно-белите обявиха, че чакат халфа Деян Комленович за началота на лятната подготовка. Словенецът можеше да заиграе на "Лаута" още през зимата. Той пристигна заедно с бенинския защитник Фелисиен Сингбо. В последния момент обаче медицинските изследвания изненадващо показаха проблеми със сърцето на Комленович.

Треньорът Аян Садъков събира отбора за първа тренирока на 1 юли. Планирани са два подготвителни лагера в Банско. Първият ще е от 6 до 17 юли. Втората визита в курортното градче ще е от 21 до 31 юли.

Източник: в. "24 часа"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).