Помните ли го? Вратарят, с когото Ботев рухна с 0:6 от Монтана, отново ще играе в Първа лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
20:02 / 25.05.2020
12228
Бившият вратар на Ботев (Пд) Михаил Иванов отново се завръща в България и от следващия сезон ще е част от Първа лига. 31-годишният страж подписа договор с новака в елита Царско село. За последно Иванов защитаваше цветовете на шведския Ескилстуна.

Той започва футболната си кариера в Левски, а след това продължава да се развива в отборите на Ренато Кури и Сиена в Италия.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Михаил Иванов игра в Ботев (Пд) една година (от юли 2014 до края на юли 2015). С жълто-черния екип записва общо 10 мача, като последният му е разгромната загуба при гостуването на Монтана с 0:6 във втория кръг на А група.

На Апенините Михаил Иванов е част от тимовете на Сиена, Фоджа, Пиаченца и Робур Сиена, а в България играе за Ботев (Враца), Ботев (Пловдив), Левски и Витоша (Бистрица).

Попада в списъка на националния отбор в момент, в който настоящия треньор на Царско село Любослав Пенев е национален селекционер. Днес Иванов направи първа тренировка с Царско село, след като преди това мина през задължителните тестове за COVID-19.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).