Кристиан Димитров загуби любопитна контрола на стадион "Полюд"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:43 / 25.05.2020
2930
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров загуби любопитна контрола с екипа на Хайдук (Сплит), научи Plovdiv24.bg. Националът взе участие в споринг между всички налични футболисти на Хайдук, който се проведе на стадион "Полюд".

Треньорът Игор Тудор раздели играчите си на два отбора - "бели" и "червено-сини", като мачът се игра в две части по 40 минути. Димитров бе в тима на "белите", които отстъпиха с 1:4. Националът игра през всичките 80 минути.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди няколко дни футболисти и треньори на Хайдук бяха тествани за COVID-19, като резултатите на всички са отрицателни.

В първия мач след принудителната пауза от близо 3 месеца Хайдук приема на 5 юни тима на Интер (Запрешич), който доскоро бе воден от бившия наставник на Ботев (Пд) Желко Петрович.

Гледайте в прикаченото видео репортаж от контролата с участието на Димитров!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).