Божков с нова гавра спрямо феновете на Левски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:02 / 21.05.2020
6093
Финансовият благодетел на ПФК Левски Васил Божков продължи и днес с ударната си пропаганда чрез своя профил във Фейсбук. Ходът на бизнесмена обаче е поредна подигравка с привържениците на "сините". Той пусна нова анкета, която да "определи" бъдещия собственик на клуба.

"Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI. Не се случи. Вие решете кой да получи собствеността. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор. #БъдетеЗдрави", написа Божков, но в същото време "кандидатурите" са доста повече на брой.

Въпросът му в анкетата е "Кой да бъде новият собственик на ПФК "Левски" АД"? Предложените от Божков отговори са: Наско Сираков, Делян ПеевскиБойко Борисов, Сретан Йосич. След това обаче следват следните любопитни варианти:  Константин Папазов, ЦСКА, Слави Трифонов, Кондьо, Подлодиал Гилап, Божинката, Бил Гейтс и други. Смях предизвикват и опции като: Александър Томов, Галена, Наско Ментата, Тони Найка и Къци Вапцаров.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).