Белия махна Стоян Колев, води си още един помощник от Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:04 / 27.04.2020
4519
Новият наставник на Арда Николай Киров - Белия няма да разчита повече на треньора на вратарите Стоян Колев. Пловдивският специалист сам разкри това, като оповести и кой ще работи на тази длъжност. Това е Тодор Попов, който беше помощник на Киров и в Ботев (Пд).

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че първи помощник на Киров ще е Иван Кочев.

"За бъдещето на Стоян Колев трябва да се обърнете към ръководството. Сега сме концентрирани върху доиграването на сезона. Гледаме и състезатели за следващото първенство, но ще има време за селекция. През тези дни основно се занимаваме с потенциала на отбора. Доста хора са напуснали. Почти всички чужденци са си тръгнали. Зависи как ще се доиграе първенството, дали с 3 или 13 мача. Ако са 13, вече ще е малко трудно, защото като бройка, и като позиции, играчите не са разпределени равномерно в момента", зяьви Киров пред "Тема спорт".

"Като спортни условия нещата в Кърджали са перфектни. Доста неща са направили по стадиона. Амбициите са през новото първенство мачовете вече да се играят там. Много добра е и тренировъчната база в Момчилград. Условията за работа са отлични. Човек не може да иска повече", каза още новият треньор на Арда.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).