Марица с остра позиция след прекратяването на първенството, поиска баражи във всички групи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:49 / 22.04.2020
2584
Ръководството на ПФК Марица 1921 Пловдив изрази несъгласие с взетото от БФС решение за прекратяване на шампионата в Трета лига - Югоизточна група без баражи. Решението е изненадващо и дискриминационно, на фона на това, че в Югозападната група бараж ще има. Декларираме, че никой от БФС не се свързвал с ръководството на клуба за да иска мнение или да отправи запитване по темата, обявиха от стадиона в "Кършияка".

Ето какво още се казва в позицията на Марица:

Ръководството на клуба подкрепя всички действия въведени с цел опазване на здравето на българските граждани и напълно разбира ситуацията с футбола ни по време на извънредно положение.

В “Марица" се работи професионално и в ДЮШ и в представителния отбор, който е подготвен добре организационно. В Трета лига - Югоизточна група разликата между първия в класирането (Созопол) и втория (Загорец) е 2 точки, а между първия и третия (Марица) е 4 точки. Справедливо решение би било баражи да има във всички групи, а за такива срещи време със сигурност ще има, щом шампионатите в професионалния футбол ще бъдат доиграни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).