Бивш бек на Ботев: Привлече ме Чандъров, но след това станаха проблеми между шефове, треньор и фенове

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
16:39 / 07.04.2020
4932
Бившият футболист на Ботев (Пд) Милен Кикарин си припомни времето, когато играеше с жълто-черния екип. Левият бек, който в момента играе за Спортист (Своге), направи любопитно изказване относно тръгването си от Коматево.

"Основната вина е моя. Аз съм човек, който си прави реална самооценка. Започнах в Ботев (Пд) като резерва. След това стигнах до титулярния състав. И тогава нямах късмет да се задържа в него. Станаха и проблемите между шефове, треньори и фенове. Румен Чандъров си тръгна. Бях привлечен от него. Направих си равносметка. Взех си поуки", заяви Кикарин пред Топспорт.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Кикарин бе освободен от Ботев в средата на декември 2016 година. Тогава той избухна със скандален пост във Фейсбук, в който написа: Много мразя, когато някакви отрепки се подиграват с труда ми! Много скоро ще кажа някои истини дето ще ги заболят много хора! Много скоро ще си отворя устата, а повярвайте има какво да кажа! Няма да позволя някой да се подиграва с мен и моя труд... Никога!!!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).