Крушарски: Край на шампионата е добър вариант, защото се класирам за Европа без много зор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (27)
19:54 / 06.04.2020
5271
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не остана доволен от взетите днес решения на Експертната група към БФС, според които тренировките ще стартират след премахването на извънредното положение, а мачовете би трябвало да започнат 20 дни след това. Бизнесменът продължава да настоява първенството да бъде прекратено и временното класиране да бъде обявено за крайно, както вече се случи в Белгия.

"За нас прекратяването на първенството е добър вариант, защото се класирам за Европа без много зор. Аз съм малко егоист. А разходите са си едни и същи - заплатите и осигуровките си вървят, без значение дали ще се доиграе шампионатът или не. Ще спестя 10 мача по 5000 лева за пътуване на отбора. Аз премии не давам, ще има такива само при класиране в Европа", заяви Крушарски пред БНР.

"Най-добре е футболистите да почнат да се занимават с нещо, защото тяхната психика е лабилна. И ако не почнат скоро, ще трябва да ги пращаме на лечение на 4-ти километър. Ние бяхме един от първите клубове, в които се разбрахме за намаление на заплатите. Направихме го с 25 процента. Спестените пари ги дарихме на пловдивска болница", допълни още собственикът на черно-белите.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).