Ники Манчев: Не сме виждали Христолов от 8 месеца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:27 / 13.06.2009
4480
"Паднахме, какво да ви кажа за тоя мач, имахме положения в първите минути, не ги вкарахме - това е футбола като не вкараш ще ти вкарат. Публиката много ни липсваше, ако бяха тук, развоя щеше да е друг", това каза след края на мача халфът на Ботев Николай Манчев.

"Без пари трудно се играе, какво питате, без пари какво да играем. Никой друг отбор в България няма да го направи това - останахме в групата без пари, без средства - ей така играхме.

Сега съм футболист на Ботев, другия сезон какво ще стане, тогава ще разберете. Има запитвания, но няма нищо конкретно. Да ви кажа честно не вярвам някой сериозен футболист да остане в Ботев при тази ситуация. Надяваме се другата година да се промени всичко.

Христолов не съм го виждал от 7-8 месеца сигурно. Тогава всичко беше наред, но от тогава не сме се виждали. На нас лично нищо не ни казва, казва на управата, че ще ни плати всичко. Надеждата умира последна, ако нямаме надежда, за какво да живеем въобще.

Надявам се отбора да се оправи, ако се оправи, може да остана и следващия сезон. 100% лъжа е, че съм подписал с литекс. Дали вярваме на Христолов? Кофти въпрос - нямаме много доверие, с нищо не е показал този сезон, че да му вярваме. Ние сами го изиграхме този сезон.

Това е дерби не може да кажем, че е без значение, но просто ситуацията е по-тежка, няма фенове, нямаме режим, все едно играем на тренировка. Всички сме виновни, не можем да видим Павел Станев, ако си бяхме отбелязали положенията, можеше да е друго", каза още Манчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).