Ботев едва сглобява тим за Дербито с 14 юноши

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:05 / 12.06.2009
6652
14 футболисти, продукти на детско-юношеската школа на Ботев най-вероятно ще попаднат в групата на "канарчетата" за Дербито с Локо утре. След куп контузии, един наказан и няколко играча, които не тренират с тима, поради липсата на заплати, тимът ще бъде събран от юноши и само четирима "наемници". Групата на футболистите, които не са започнали от Ботев може да стигне до шестима, ако треньорския щаб реши да включи в групата Мауро Алегре и Алфредо Мапока, които напоследък са пренебрегвани и винаги вместо тях са викани юноши. Най-вероятно двамата вратари ще са Павел Станев и Христо Радков. Повиканите защитници ще са Даниел Божков, Васил Василев, Костадин Гаджалов, Чудомир Григоров и още един юноша, както и дошлият от Берое пазарджиклия Николай Харизанов и бившият локомотивец Добри Орловски. В офанзивен план ще се изявяват дошлият от ЦСКА Димитър Петков и Ерик Кабу, както и юношите Красимир Кръстев, Георги Аврамов, Васил Кочев, Георги Андонов, Йордан Етов, а групата трябва да бъде запълнена с още двама от ДЮШ. Групата окончателно ще бъде обявена след днешната тренировка. Тимът няма да бъде воден на режим поради липса на пари.

Упадъкът, до който Димитър Христолов доведе Ботев, прави това Дерби най-странното в последните години, като на пръв поглед Локомотив има огромно предимство заради доста по-опитните си състезатели, но от друга страна младите състезатели в Ботев може да играят по-надъхано и да изненадат съперника. Колкото и клиширано да звучи, Дербито е непредвидимо и моментната форма няма никакво значение.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).