Манчев също с контузия преди Дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:09 / 10.06.2009
5365
Един от най-желаните футболисти на Ботев Николай Манчев е под въпрос за пловдивското дерби в събота. Полузащитникът, който е спряган за трансфер в ЦСКА и Литекс изпитва силни болки в коляното, които могат да му попречат да излезе на терена срещу Локомотив.

Той ще пропусне днешната двустранна игра организирана от Петър Пенчев и е възможно да се появи на терена в събота без нито една тренировка.

„Манчев може да почива до мача, но ако се чувства добре със сигурност ще разчитам на него, тъй като нямам голям избор със състава. Въпреки всички проблеми, които имаме се надявам да се представим на ниво срещу Локо Пд. Травмите на наши футболисти ме принудиха да извикам няколко момчета от школата за двустранната игра днес", заяви наставникът на "жълто-черните". Той добави още, че се надява до дербито Димитър Христолов да успее да изчисти поне част от задълженията си към всички в клуба.

Дербито със сигурност пропускат Тодор Тимонов, Апостол Попов, Омониго Темиле, Лилчо Арсов и Здравко Станков.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).