Венци Стефанов: Някои ги устройва класирането и затова искат прекратяване на първенството

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
10:06 / 23.03.2020
4794
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път се изказа остро по актуални теми за българския футбол. Този път босът на "белите" коментира искането на негови колеги за прекратяване на първенството заради коронавирус пандемията.

"Това го искат един-два клуба, на които шефовете, много хитро, вербуваха боса на Арда и той направи едно изявление неподготвен. Това не е нормално и не може да се случи. Някои ги устройва класирането и това е. Тези клубове събират всяка година по 15-20 футболисти, а след това ги освобождават. Това не е морално. Тези хора дават ли си сметка, че трябва да се връщат пари за ТВ права? Нека да свърши това нещо - тогава ще говорим с представители на държавата за възможност да помогнат. Не можеш да извиваш ръцете предварително. Рано е да кажем какво ще се случи след месец или повече. В края на май, началото на юни, мисля, че могат да се подновят мачовете - дори и пред празни трибуни", заяви Венци Стефанов пред БНТ.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).