Ръководството на Локо отпуска 1200 билета за агитката на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:05 / 08.06.2009
3697
Полицията, шефове и фенове на Локомотив  и Ботев обсъдиха на среща днес мерките за сигурност по време на съботното дерби между двата тима от 30-ия кръг на "А" група. На срещата обаче прехвърчаха искри, след като "жълто-черните" фенове обвиниха своите опоненти от "черно-белия" тим, че отборът им е паднал нарочно с 0:1 от Вихрен /Сандански/, като домакин. Целта е била да изхвърлят "канарчетата" от "А" група.

"Жълто-черните" фенове, ще получат 1200 билета за мача на стадион "Локомотив", като цената им е по 4 лева. Те ще бъдат продавани в събота сутринта на касите на стадион "Христо Ботев". Домакините от Локомотив /Пловдив/ имат готовност да отпуснат още 800 билета на "жълто-черните" привърженици.

Полицията ще охранява шествието на феновете на Ботев до стадион "Локомотив". Двете агитки ще получат право да използват по 20 факли.

Според правилника на БФС ръководството на Ботев ще получи десет пропуска за ложата на стадион "Локомотив". Почти сигурно е, че президентът на "канарчетата" Димитър Христолов няма да присъства на този мач. Той се опасява, че неговото появяване на Централната трибуна ще предизвика допълнително напрежение сред феновете.

Сред играчите на Ботев има недоволство от забавените плащания от клубното ръководство.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).