Пловдивски танцов клуб спечели 14 квоти за световните финали в Хърватия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:27 / 09.03.2020
2471
Възпитаниците на танцов клуб "Ера балет" (Пловдив) доказаха класата си и спечелиха 14 квоти за Световните финали в Пореч (Хърватия), които ще се проведат през май 2020 година. При изключителна организация, във варна приключи световната квалификация на марката "Dance Star".

Международното жури даде най-висока оценка за организация и ниво на танцовите изпълнения от всички квалификации за годината. В България журито определи най-много квоти за "Dance Star Finals". В зала Конгресна мериха сили най-добрите танцови клубове от България. "Ера балет" се представиха с новите си хореографии и заслужиха адмирациите на жури и публика.

Два от танците получиха директна номинация за участие в Гала нощ на звездите с 20-те най-добри хореографии от цял свят, излъчвана от 12 национални телевизии. Солото на трикратната световна шампионка Виктория Илиева и група на елитната дивизия от най-големите възпитаници. Хореографите Василена Шопова и Виктор Алеков - новото ръководство на школата, заслужено могат да се поздравят с грандиозния успех на ЕРА-Балет (Пловдив).

Треньорите и възпитаниците на пловдивския клуб се обръщат към доброжелатели и фенове с надежда да бъдат подпомогнати финансово, за да зарадват всички с нови световни титли и да докажат, че труда им не е напразен, а всяка мечта може да се сбъдне, стига да се върви в правилната посока.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).