Локо не успя да победи най-слабия отбор в Първа лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (44)
16:49 / 07.03.2020
9761
Локомотив Пловдив не успя да победи аутсайдера Витоша (Бистрица) и завърши 1:1 в мач от 24-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Анте Аралица (33) бе точен за пловдивчани, а Апостол Попов (86) вкара за гостите.

По този начин възпитаниците на Бруно Акрапович вече са с актив от 46 точки на второ място във временното класиране. Освен това "смърфовете" прекъснаха серията си без допуснат гол на Лаута, която бе спряна след 796 минути игра.

Локо бе близо до гол още в 11-ата минута. След изпълнение на корнер се получи разбъркване пред вратата на Витоша, при което Лукас Масоеро се озова сам на дузпата и шутира силно, но над напречната греда.

Малко след това Бруно Акрапович направи принудителна смяна, тъй като бразилецът Уирис Густаво се контузи и на негово място влезе Николай Николаев.

В 33-ата минута пловдивчани поведоха след красиво изпълнение на Анте Аралица. Лукас Салинас подаде към Диниш Алмейда, който с едно докосване намери Аралица на границата на наказателното поле. Там хърватинът бе с гръб към вратата, но се обърна и с елегантен шут с десния крак прати топката под сглобката за 1:0.

Половин час преди края Лукас Масоеро получи разтежение и за втори път в мача Акрапович трябваше да прави принудителна смяна.

В 86-ата минута Витоша изравни резултата. Пловдивчанинът Атанас Кабов центрира от корнер и бившият футболист на Ботев (Пд) Апостол Попов засече с глава в мрежата за 1:1.

Локо игра в състав:

Илко ПирговАкинсола Акиниеми, Лукас Масоеро (60- Валентино Пулиезе), Йосип Томашевич, Диниш Алмейда, Уирис Густаво (25- Николай Николаев), Момчил ЦветановБирсент Карагарен (82- Мирза Хасанбегович), Лукас Салинас, Димитър ИлиевАнте Аралица.



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).