Феро: Ще имаме проблеми, сътресения и колебания, но това е пътят

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
17:21 / 29.02.2020
4827
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов не изневери на стила си и бе пределно откровен, след като неговият тим завърши 1:1 срещу Черно море в Коматево. Специалистът изтъкна, че разполага с къса резервна скамейка, но няма да се откаже от пътя да налага млади момчета в състава.

Ето какво каза Феро след края на срещата в Коматево:

С късата резервна скамейка, която имаме, е трудно. На пейката бяха доста млади момчета. Изпуснахме няколко чисти положения, от които трябваше да затворим мача. Но в крайна сметка не се получи. Отборът игра добре. Без да навеждаме глави. Всеки мач играем по-добре. Имаше моменти, в които бяхме разколебани, но това е пътят, няма да се отказваме от него.

С контузията на Антонио Вутов изборът ни за нападател е силно ограничен. Но не това е причината да не можем да отбелязваме. Ще имаме проблеми, сътресения и колебания, но ще дойде момент, когато всичко това ще отмине. Никога не съм казвал, че целта е влизане в първата шестица. Ще си извървим пътя на трудностите, които неименуемо ще ни съпътстват. Нашият потенциал е ограничен. Ако имам притеснения, това е силно ограниченият избор на футболисти в момента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).