Марица с осакатен отбор за мача на сезона в Албена, Крачунов и Учиков под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39 / 05.06.2009
1061
Куп кадрови проблеми се струпаха върху старши треньора на Марица Манол Георгиев преди най-важния мач за сезона срещу Черноморец /Балчик/. Кършиякалии останаха с осакатен отбор преди стратегическия двубой, който ще се играе в понеделник в на стадиона в морския курорт Албена.
Титулярният защитник Пламен Крачунов е лепнал летен грип и е с висока температура. Вирусната инфекция не му позволява да тренира пълноценно. Все пак Крачуна започне днес леки занимания.

Същото важи и за играещият помощник-треньор Стефан Учиков, който освен че има възпаление на ахилеса, бе ударен и от защитник на Волов /Шумен/ в предишния шампионатен мач. Опитният 33-годишен полузащитник тренира на облекчен режим. Лекарският щаб в Кършияка прави всичко възможно да вдигне на крака и двамата.

Други четирима футболисти на Марица отпадат от състава за мача срещу Черноморец /Балчик/. Нападателят Петър Иванов и защитникът Стефан Стоянов получиха повиквателни за юношеския национален отбор на България, набор 1991-ви и няма да пътуват с кършиякалии за сблъсъка край морето в понеделник.

Те се присъединиха днес към селекцията на националния треньор Атанас Маринов на подготвителния лагер в Правец. Там двамата маричани ще играят в предстоящите две контроли на „младите лъвчета" срещу връстниците им Швеция.

Братята Димитър и Владимир Байреви също са аут за сблъсъка с Черноморец /Балчик/. Двама бяха наказани от Дисциплинарната комисия на БФС, поради натрупани жълти картони. Те са лишени от състезателни права за по един мач.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).