Акрапович посочи пред хърватски медии слабостите на Кристиан Димитров

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:32 / 11.02.2020
5091
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе потърсен от хърватски медии да коментира качествата на Кристиан Димитров. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, централният защитник на Ботев (Пд) подписа договора с личните си условия, въпреки че все още трансферът не е потвърден официално от двата клуба.

"Димитров е страхотен играч, млад, силен, скача високо и играе добре с глава. Много добре сложен физически е за централен защитник. Вече има мачове и за националния отбор на България. Той обаче трябва да работи върху скоростта си. Единственото му слабо място може би е, когато остава "един на един" срещу нападател на голямо пространство. Кристиан отива в голям отбор. От него зависи до къде може да стигне и как ще се адаптира към новото предизвикателство", заявява Бруно Акрапович пред изданието slobodnadalmacija.hr.

"Димитров може да се развие много, да отиде и в още по-голям клуб. Особено ако българският национален отбор постигне някой голям успех в скоро време. В Ботев Пловдив Кристиан играеше в схема четирима защитници и бързо ще трябва да се научи да го прави в такава с трима. Разбирам, че в Хайдук в момента се практикува така схема на игра", допълни още наставникът на черно-белите.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).