ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Цитиридис тежал 110 килограма и имал сериозни проблеми със самочувствието
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 09.02.2020Коментари (2)11939
©
Броени месеци преди да стане най-рекламираното лице в държавата, Николаос Цитиридис е бил истински колос. Само че не по отношение на чар, обаяние и заложби за блестяща кариера, а по-скоро откъм натрупана подкожна мазнина. Не много високият младеж е тежал близо 110 килограма и имал сериозни проблеми със самочувствието и общуването с нежния пол.

Единствено чувството за хумор спасявало Николаос или Додо, както го наричат всичките му познати преди неговия тв пробив, да не потъне в комплекси за малоценност, породени от диплещите се телеса по снагата му. Само до преди няколко месеца той е бил не просто едър, а направо дебел. И това състояние на физиката му е било актуално до пролетта. После младежът е започнал да слабее ударно, докато стигне сегашните си фини и елегантни мерки. Говори се, че това било условието на Би Ти Ви да го качи на екран.

Както е известно, момчето първо е било поканено в екипа на вечерното шоу като сценарист. Никой дори и не помислял, че от него може да излезе водещ, а основната заслуга за това имали неговите излишни килограми. Родният ефир познава пълни готвачи, пълни актьори и коментатори в риалитита, но не и дебел водещ на вечерно тв шоу. Още повече, че Слави Трифонов, когото Додо трябва да замести, години наред се водеше секс символ, а и днес има не малко фенки, готови да скочат в леглото му. На фона на неговата слава в Би Ти Ви преценили, че не могат да допуснат да го замести никому неизвестен младеж, който на всичкото отгоре страда от проблеми с килограмите. Ето защо шефовете поставили на Додо твърдо условие: "Ако искаш да те направим звезда, трябва да отслабнеш".

Благодарение на това изискване след години, прекарани в пазаруване на дрехи от магазини за хора с размер ХХL, Цитиридис се взел в ръце, намалил яденето, започнал да спортува и за няколко месеца успял да стане слаб като клечка. Запознати с неговите хранителни навици твърдят, че преди да реши да става тв звезда, той се чувствал най-добре в компанията на кюфтета, кебапчета и карначета, кротко цвърчащи на дървени въглища.

Другата му любима храна била вафлите. Додо толкова много ги обичал, че направил цял блог, в който да пуска ревюта за тях – кои вафли му харесват и кои – не. Тези текстове, неочаквано и за самия него, стават толкова популярни, че накрая ги издава в книга. Най-вероятно обаче към момента Цитиридис се крие от вафлите, както дяволът – от тамяна, защото все още не е станал толкова популярен, че да си позволи да е дебел, пише "Уикенд".

Твърди се, че откакто отслабнал, Додо се е сдобил със самочувствие и общува далеч по-свободно с представителките на противоположния пол, отколкото преди. При среща в студиото си с мастършефката Силвена Роу той сподели, че няма приятелка. Като причина за самотата си изтъкна, че е прекалено зает да води предаването, за да му остане време за любов. Но се говори, че истинската причина за самотата му се крие в излишните килограми, които доскоро поддържал. Гъркът се притеснявал толкова много, че е дебел, че не смеел да покаже интерес към жените, които успявали да го заинтригуват. Е, този проблем вече е преодолян.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Какво го рекламирате тоя циркаджия,никой не се интересува...
0
 
 
Вече ми е в другия крачол.Вече и казанчето на тоалетната да пусна се страхувам,че ще излезе реклама на безличното момченце.На мен ми прилича на един от десетките водещи на сутрешни блокове по известните и не толкова телевизии.Ама чак пък шоу да прави.Не съм дорасъл умствено да го възприема сигурно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електротранспорт в Пловдив?
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: