Бивш играч на Локо ще продължи кариерата си в белгийския елит

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
16:49 / 30.01.2020
2815
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Димитър Велковски осъществи една от големите си мечти и ще продължи карирерата си в елитно европейско първенство. 25-годишният бутболист, който именно на лаута бе преквалифициран от нападател в ляв бек, бе трансфериран от Славия в белгийския елитен тим Серкъл Брюж.

"Трансферът е факт. Договорът е за 3 години и половина. Пожелавам му успех", заяви президентът на Славия Венци Стефанов, цитиран от Блиц. 

В момента Серкъл Брюж е на последното място в класирането с актив от 11 точки. Клубът е собственост на руския милиардер Дмитрий Риболовлев. Олигархът беше финансов благодетел и на Монако, когато там играеше Димитър Бербатов, такъв е и в момента. Треньор на белгийците е германецът Бернд Щорк. 

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Димитър Велковски бе привлечен в Локо (Пд) през лятото на 2015 година, когато имаше едва 3 мача в професионалния футбол с екипа на Локо (Сф). Впоследствие той изигра общо 74 двубоя с черно-бялата фланелка, в които отбеляза 1 гол. Футболистът премина в Славия като свободен агент, след като 3-годишният му договор с Локо (Пд) изтече и той не пожела да подпише нов контракт.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).