Разочарованият Балъков към журналисти: Димитър Илиев вие си го избрахте за №1

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:21 / 23.01.2020
8015
Бившият национален селекционер Красимир Балъков призна, че е обиден от начина, по който приключи престоят му начело на “лъвовете". Специалистът, който записа антирекорд във футболната ни история и дори не успя да спечели победа начело на България, си позволи да коментира и избора на Димитър Илиев за Футболист на годината.

“Не мога да дишам без футбол. Продължавам да работя по своята концепция за юношеския футбол. Аз съм много разочарован от това, което се случи с мен в националния отбор. Трябваше да преглътна много негативизъм. Два-три месеца по-късно още не съм преживял всичко. Изхабих много енергия, вложих много желание. Начинът, по който приключи цялата история обаче беше, доста тежък и неуважителен към мен. Това, което стана, си е  загнездено в мен", каза Балъков в интервю за "Тема спорт".

Балъков говори и за избора на Димитър Илиев и появилите се коментари защо не е бил викан в националния отбор.

“Този въпрос  е към журналистите, защото вие си го избрахте, нас никой не ни е питал. Уважавам избора и поздравявам Илиев. Мисля, че също толкова аргументи като него имаше и Антон Недялков. Вие, журналистите, обаче сте избрали друг", коментира бившият национален селекционер.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).