Балтанов: Не съм диктатор! Доказал съм, че винаги може да се разчита на мен!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:00 / 14.01.2020
3861
Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов направи интересно изказване пред клубната телевизия, след като удължи договора си с "жълто-черните“ за още две години.

"Чувствам се тук като у дома си. Надявам се докато съм здрав да помагам на отбора, както на терена, така и извън него. Винаги може да се разчита на мен. С времето съм го доказал и ще продължавам да го доказвам. Гледам на има настроение в съблекалнята, винаги комуникирам с момчетата, не съм от лидерите и т.нар. диктатори. Винаги съм се старал да давам пример на младите футболисти. Независимо от това дали ще има загуби, важното е да сме с високо вдигнати глави. Надявам се феновете ни винаги да са усмихнати и след мач да си тръгват радостни“, заяви халфът на "канарите“.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване, както и това на тримата юноши Димитър Тонев, Станислав Работов и Атанас Стоименов!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).