Феноменалната пета на Ожболт стана най-красив гол за 2019 година

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
18:06 / 05.01.2020
8960
Феноменалното изпълнение с пета на Ален Ожболт от историческия пловдивски финал за Купата на България между Локомотив и Ботев бе обявено за най-красив гол на 2019 година. Това стана на церемонията "Футболист на годината", която се проведе днес в сградата на Военния клуб в София.

Словенският нападател не присъстваше на церемонията и затова наградата му получи спортният директор на черно-белите Георги Иванов - Гонзо. Наградата пък връчи депутатът Славчо Атанасов, който е привърженик на Ботев.

"Лично на мен този гол ми причини мтого мъка и болка, но така е в живота", заяви Атанасов от сцената на Военния клуб.

За най-красивия гол в България първо гласуваха феновете в сайта sportal.bg. След това трите попадения с най-голям вот бяха отделени и за тях гласуваха представители на 30 различни медии. Ален Ожболт спечели вота с 19 от общо 30-те гласа. Другите номинирани попадения бяха на Тодор Неделев срещу ЦСКА-София и на Исмаил Иса.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).