Фенклубът на Локо: Доказахме повече от убедително кой е футболният господар на Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (91)
08:52 / 02.01.2020
11204
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с позиция, която всъщност представлява обзор на изминалата 2019 година.

Plovdiv24.bg публикува официалния текст от Лаута без редакторска намеса:

Черно-бели братя и сестри,

Изпращаме 2019 г. – втората най-успешна година в историята на Локомотив. 

И през тази, както и пред 2004 г. играчите в черно-бяло завоюваха успеха на същата дата – 15 май – най-ярката дата в пловдивския футболен календар, на която всички истински майни празнуват. Паметна за историята ще остане съвършената поразяваща пета на Ален Ожболт – ювелирен завършек на привидно притъпена атака след шпагата на противников защитник, без чиято намеса това емблематично отиграване нямаше да бъде факт.

Изпращаме година, през която Пловдивският любимец доказа за пореден път, и то повече от убедително, кой е футболният господар на Пловдив.

Изпращаме година на сериозни футболни десанти на публиката ни в страната и чужбина и на победи с красив футбол пред пълни трибуни в нашия дом.

Изпращаме футболна година, през която Георги Илиев остави записа своето име сред легендите на българския футбол – не с какви да е, а с черно-бели букви, като рекордьор по брой изиграни мачове.

Четиринадесетата поред Черно-бяла Коледа резюмира спортните събития, свързани с нашия град, под аплодисментите на претъпканата зала на Драматичния театър за артистите в черно-бяло, водени от маестро Митко Илиев, под диригентската палка на Бруно Акрапович.

Благодарим на всички за огромните усилия през годината!

Догодина пак сме заедно по всички фронтове!

ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!


Виж коментарите (91)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).