На 5 юни Ераносян повежда шампионския отбор на Локо срещу сегашния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 27.05.2009
7138
Вече има яснота около организацията на двубоя между шампионския отбор на Локо и сегашната селекция, който ще се играе в чест на петата годишнина от завоюването на шампионската титла. Мачът ще се играе на 5 юни (петък) от 18:30 часа на стадион „Локомотив" в парк „Лаута". Входът за зрители е 3 лева, а срещата ще протече в две полувремена от по 35 минути. Двата отбора ще излязат със специални юбилейни екипи. От шампионския състав на Локо почти всички са потвърдили участие. За сега отпадат единствено Бобан Янчевски, който ще е на подготвителен лагер, както и Светослав Бърканичков, който се пуска в телевизионна игра по същото време. Има вероятност и Робърт Петров да пропусне двубоя, заради ангажимент с националния отбор на Македония, но шанса и желанието му да присъства са огромни, увериха организаторите. Сигурно е, че шампионската селекция ще бъде водена от Едуард Ераносян, като на този етап се очаква в състава му да се включат всички от шампионския отбор на Локо, с изключение на гореизброените.

След двубоя ще бъде изградена сцена на терена, на която ще има изпълнение на живо, като се очаква там да се появят различни групи, които ще изпълняват локомотивски песни.

Ето и имената на всички футболисти от шампионския сезон на Локомотив, записали златна страница в историята на клуба:

Вратари:
Васил Камбуров, Красимир Петков, Румен Попов

Защитници:
Владимир Иванов, Кирил Котев, Александър Тунчев, Иван Пасков, Траян Дянков, Роберт Петров, Петър Колев, Недялко Хубенов,

Халфове:
Красимир Димитров, Ванчо Траянов, Иво Михайлов, Нешко Млованович, Иван Кризманич, Велко Христев, Светослав Бърканичков, Атанас Георгиев, Митко Ценовски, Добри Орловски, Несим Нешадов, Деян Постоловски,

Нападатели:
Мартин Камбуров, Методи Стойнев, Бобан Янчевски, Екундайо Джайеоба, Жарко Серафимовски, Дарко Спалевич, Явор Въндев,

Старши треньор: Едуард Ераносян
Помощник треньори: Иван Маринов, Любомир Шейтанов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).