Виана си тръгва! Ботев го заменя с резерва в Царско село, който не е вкарвал от септември

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
12:00 / 21.12.2019
6643
Ботев (Пд) има готов вариант за заместник на Фернандо Виана, който със сигурност напуска отбора. Договорът на бразилеца вече изтече, а от ръководството на клуба отказаха да му предложат нов заради високите финансови претенции на футболиста.

Точно поради тази причина "канарчетата" са се насочили към привличане на резервата на Царско село Георги Минчев. През миналия сезон 24-годишният русенец стана голмайстор на Втора лига с 29 попадения в 28 срещи. През настоящата кампания обаче Минчев има 17 участия, от които 12 като титуляр, и 2 гола в елита. Той не се е разписвал от септември, а в последните 2 месеца загуби мястото си сред стартовите 11.

Минчев е постигнал договорка с Царско село да разтрогне контракта си, твърди "Тема спорт". През лятото интерес към него имаше не само от Ботев, но тогава столичният клуб отказа да го пусне. Сега обаче Георги Минчев е много близо до трансфер в Коматево.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).