Това е егоцентрикът Домусчиев! Един път му отмениха гол и веднага ревна за VAR!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (10)
13:13 / 08.12.2019
9663
Твърде егоцентричният собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев явно не може да преглътне факта, че най-добрият съдия в България в момента - Георги Кабаков, отмени гол на тима от Разград при равенството 1:1 срещу Черно море. Въпросната ситуация стана в 87-ата минута и бе доста спорна, след като Клаудиу Кешеру добута топката зад голлинията, когато вратарят на варненци се опитваше да я хване с ръце.

Кабаков отсъди фаул срещу вратаря, а в подобни случаи такова решение биха взели повечето авторитетни рефери от елитната ранглиста на УЕФА.

Домусчиев обаче реши, че това е достатъчен повод да ревне срещу Кабаков и да използва случая да настоява за въвеждане на системата VAR, в което между другото, няма нищо лошо, даже ще е с положителен ефект в родния ни шампионат.

Интересното е, че Домусчиев говори за "сълзи в очите на футболисти и треньори" от неговия тим, каквито е имало сигурно стотици пъти в други случаи, но за съперниците на Лудогорец.

Ето какво написа днес собственикът на Лудогорец в личния си профил във Фейсбук:

Снощи гледах мача Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед и си мисля колко полезен ще е ВАР за българското първенство. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от "Кабаковците"! Няма да има и сълзи в очите на футболисти и треньори.

Докато съм член на Изпълкома, ще настоявам за ВАР на всички стадиони в България. Нека футболът възтържествува!!!


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).