Директива в Ботев: Всички чужденци да бъдат освободени през зимата!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:24 / 29.11.2019
5316
Чистката в Ботев (Пловдив) ще започне от чужденците. Почти сигурно от Нова година отборът ще остане без чужденци. Това е било сведено до тима от високите етажи на управата.

В момента при “жълто-черните" има трима иностранци - Фернандо Виана, Марко Перван и Джонатан Перейра. Всички те ще бъдат освободени или продадени през зимата. Така от януари Ботев ще залага само на български футболисти, твърди Дарик радио.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че договорът на Виана и без това изтича в края на декември.

Бюджетът ще бъде свит сериозно и няма да има пари за големи заплати на чуждестранни играчи. Почти сигурно голяма част от звездите на Ботев ще поемат към изхода. Очаква се Тодор Неделев и Кристиан Димитров да бъдат трансферирани. Не е ясна съдбата на Лъчезар Балтанов и Димитър Пиргов, се твърди още в информацията на Дарик. Оставането на Ферарио Спасов и щаба му също е под въпрос. Засега желанието на Феро е да продължи работата си, но всичко зависи от условията.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).