Феро набеляза свой любимец за привличане в Ботев, младокът е собственост на ЦСКА-София

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:39 / 24.11.2019
7134
Ботев Пловдив проявява сериозен интерес към нападател от Втора лига. "Канарчетата" се надяват да привлекат през зимния трансферен прозорец младежкия национал на Литекс Тонислав Йорданов. 20-годишният футболист е под наем при ловчанлии от ЦСКА-София. През настоящата кампания той се представя отлично. В 14 мача във Втора лига е вкарал 8 гола, като има и 4 попадения в 5 срещи за младежите.

Реално жълто-черните разполагат в атака само с един нападател в лицето на Фернандо Виана. Старши треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов познава отлично качествата на Йорданов още от времето му в школата на ловчанлии.

През миналия сезон младежкият национал реализира 10 гола в 23 мача във Втора лига за Литекс. Настоящата кампания се очертава да е най-силната в кариерата му. На този етап няма индикации той да се върне в ЦСКА. Първоначално от Ботев (Пд) се очаква да поискат младока под наем, за да понатрупа опит в елита, а после и евентуално да го вземат за постоянно.

Още един нападател от родния футбол следят жълто-черните. Това е Георги Минчев от Царско село, твърди "Тема спорт". Напоследък той позагуби доверието на наставника Никола Спасов. "Канарчетата" искаха Минчев още през лятото, но тогава Царете отказаха да им го дадат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).