Димитър Илиев: Ако аз съм на мястото на съдията, ще ме е срам да се погледна в огледалото

Автор: Стойчо Генов
Коментари (26)
19:58 / 23.11.2019
13797
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев логично бе доста афектиран заради безобразните отсъждания на съдията Драгомир Драганов в мача срещу Лудогорец, спечелен от домакините с 2:1.

Ето какво заяви Митко Илиев след края на двубоя:

Загубихме поради няколко причини. Първата е малшанс. Направихме страхотно първо полувреме и вместо да направим 0:2, ни изравниха. Второто полувреме вече имаше друг фактор. Мисля, че нямаше как да вземем нещо при този съдия.

По-чиста дузпа от тази няма как да видя. Какво ще се случи, ако свири дузпа и резултатът стане 2:2. Аз ако съм на мястото на съдията, ще ме е срам да се погледна в огледалото.

Направихме така, че Лудогорец да изглежда като посредствен отбор. Мисля, че можем да излезем с гордо вдигнати глрави от този мач. Принудихме съперника да бърка, хващахме ги на контраатаки. Изпуснахме 4-5 положения, греда и накрая нелеп втори гол след наша грешка. Но не можем да се борим срещу това съдийство.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).