Христолов пуска Божков да си ходи без пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:55 / 20.05.2009
3959
Един от водещите футболисти на Ботев /Пловдив/ защитникът Даниел Божков ще напусне тима през лятото, като свободен агент, призна президентът на клуба Димитър Христолов.

Той поясни, че контрактът на бранителя изтича на 30 юни тази година и клубът няма да получи нищо за него. "Даниел Божков даде много на Ботев. Вече осма година той играе в мъжкия отбор. Ще бъда много доволен, ако си намери по-силен отбор, в който да продължи кариерата си", каза още Димитър Христолов.

Той добави, че не смята да агитира своя футболист да подписва нов договор с клуба и ще го остави сам да реши. Освен от български отбори, интерес към Даниел Божков има и от чуждестранни тимове. Самият футболист не коментира ситуацията около себе си.

Междувременно се разбра, че дошлият на проби в Ботев нигерийски халф Даниел Маршал си отпътува за родината. Причината е, че е изтекла триседмичната му виза за престоя му в България.

Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).