Ще склони ли Самуилов да продаде на Левски една от звездите на Ботев?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
09:10 / 04.11.2019
9783
Ръководството на Левски ще започне преговори за прив­личането на централния за­щитник на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. Нацио­налът е силно желан от тре­ньора на сините Петър Хубчев. Бранителят пасва отлич­но на концепцията на клуба от "Герена" да залагат все по­вече на български футболи­сти, при това млади.

През този сезон 22-годишният Димитров има 13 шампионатни мача за "канарчета­та". Освен това той игра и в четири от евроквалификациите на националния отбор, като успя да отбележи един гол. През миналия сезон Кри­стиан се утвърди в Ботев, ка­то бе на терена в 31 срещи за първенство, в които вкара 4 попадения.

В момента Ботев се нами­ра на незавидна позиция - предпоследен е в първенство­то. През зимата обаче клубът ще е склонен на продажба, за­щото са му необходими свежи средства, които да бъдат ин­вестирани в строителството на стадион "Христо Бо­тев", твърди "Тема спорт". Това е една от причини­те, поради която жълто-черните могат да се съгласят на трансфер на звездата си, при това в друг български клуб.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).