Ще има ли нов договор за Пиргов или ще си тръгне от Ботев?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:30 / 02.11.2019
4041
Ръководството на Ботев (Пд) умува да предложи нов договор на централния защитник Димитър Пиргов. Той парафира с "канарчетата" през януари миналата година. Настоящият му контракт е до лятото на 2020-а.

Засега жълто-черните са доволни от изявите на бранителя, който оформи добър тандем през това време с Кристиан Димитров.

Пиргов е роден на 26.10.1989г. в Гоце Делчев. Играл е за отборите на Чавдар Етрополе, Пирин Гоце Делчев и Славия, а преди да премине в Коматево, носи екипа на Левски.

Очаква се през зимната пауза двете страни да започнат преговори за нов контракт за още един сезон. В Ботев се надяват, че Димитър Пиргов ще приеме предложените му условия, пише "Тема спорт". Според запознати обаче не е изключено и защитникът да поиска време за размисъл и да отложи разговорите за пролетта.

От Нова година обаче той ще е свободен да подписва предварителни споразумения с други клубове, както и да води преговори. Досега за Ботев Пловдив братът на вратаря на Локо Пд Илко Пиргов е записал 46 шампионатни двубоя, но все още няма отбелязан гол.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).