България уреди контрола с Парагвай, селекционерът каза каква е целта му

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
14:42 / 28.10.2019
3331
Българският национален отбор ще приеме Парагвай в приятелски двубой на 14 ноември. Мачът, който ще е официален дебют на Георги Дерменджиев и щаба му начело на "лъвовете“, ще се играе на ст. "Васил Левски“ в София от 19:00 ч.

Три дни по-късно, отново в София, представителният ни тим ще изиграе и последния си двубой от квалификациите за Евро 2020 срещу Чехия.

"За тази контрола с Парагвай и мача с Чехия ще извикаме играчи, които мислим, че ще свършат работа. За нас е важно всички да са здрави през март, за да са в добра форма. За да можем да хвърлим всички усилия там, ако ни се отдаде шанс за класиране".

"С всеки, който дойде в националния отбор, ще имам индивидуален разговор. Самите футболисти трябва да играят за флага на България. Няма треньор, който да няма цел. Точно треньорът на националния отбор на България трябва да има цел, независимо кой е той", заяви на днешната си първа пресконференция селекционерът Георги Дерменджиев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).