Георги Дерменджиев: Много добре знаем какво поколение имаме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 23.10.2019
2696
Националният отбор винаги е чест за всеки треньор. Това е много голяма отговорност. Нека да не търсим интрига, винаги има за и против. Това коментира пред БНТ новият национален селекционер Георги Дерменджиев. По думите му в момента няма време за експерименти. "Ще се постараем, играчи и треньорски щаб, да променим това статукво", допълни Дерменджиев по отношение на слабите резултати на националния отбор по футбол. 

"Ние много добре знаем какво поколение имаме, не трябва да се нахвърляме толкова жестоко, трябва да бъдем реалисти, но наистина - мисля, че е много сериозен психологическият проблем", каза още той.

Той ще разговаря индивидуално с играчите, за да установи точната обстановка в отбора. "Ще направим всичко възможно, за да се класираме на Европейското първенство", допълни новият национален селекционер.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).