Шампионът Константин Маршавелов ще гони трета поредна победа в Бургас

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:36 / 18.10.2019
1573
Константин Маршавелов ще вземе участие в последния кръг от пистовия шампионат. Пловдивският пилот си осигури петата титла в националния шампионат на затворен маршрут и писта още в миналото състезание, което се проведе в Стара Загора. Там той завърши на втора позиция, която заедно с трите победи през сезона му гарантираха титлата в клас "Макси“.

Сега на Маршавелов му предстои последния – пети кръг от първенството. Той ще се проведе на "Писта Бургас“. За състезанието има подадени 67 заявки, а в серия "Макси“ те са девет. През последните два сезона победител на бургаското трасе в най-високия клас е именно пловдивският пилот.

Пловдивският отбор "КА-2 Рейсинг Тийм“, чийто лидер е Константин Маршавелов, е временен лидер в отборното класиране с натрупани 71 точки.

"Напълно готови сме за последното състезание. Още днес автомобилите и оборудването ще са на трасето. Очаквам интересен уикенд, през който мисля да се забавлявам“, бе краткият коментар на Маршавелов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).