Фенове на Локо: Очернянето ни има политически оттенък

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
00:46 / 18.10.2019
4735
"Очернянето на страната ни в расисткия скандал, възникнал по време на футболния мач България - Англия, има политически оттенък, а целта е да се отвлече вниманието на футболната общественост от честите прояви на расизъм на Острова. На това мнение са от фенклуба на "Локомотив" Пловдив, които категорично отричат техни привърженици да са били замесени в скандала.

Феновете на пловдивския клуб са убедени, че от "Лаута Арми" са станали жертва на слабата осведоменост на английските журналисти, посочвайки ги за виновници в расисткия скандал.

Емил Геранов от Фенклуб "Локомотив" Пловдив потвърждава, че на стадион "Васил Левски" е имало привърженици на "железничарите", но категорично се разграничава от твърденията, че феновете на отбора са показвали забранени символи по време на срещата.

"Тълкуваме го така, че просто знамето на наши фенове беше там. Най-вероятно те се позовават на някакви непроверени факти в интернет, изровили са някакви данни... Феновете на "Локомотив" не са внасяли, не са показвали никакви забранени символи на Националния стадион", коментира Геранов пред btv.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).