Без чужденци в групата на Ботев за мача с Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:27 / 16.05.2009
3836
Само български футболисти попаднаха в групата на Ботев Пловдив за важния мач срещу Миньор Перник. Нигерийският халф Омониго Темиле е контузен, но не е ясно защо извън групата остават Алфредо Мапока и Ерик Кабу. От ръководството съобщиха, че причината е в слабата им форма, но африканците най-вероятно са недоволни от лошите условия в които се намират - липсата на месечни възнаграждения и постоянните заплахи от изгонване от квартирите поради неплатени наеми от Христолов. Мауро Алегре също е извън групата, но още от зимата техничният халф е заточен в дублиращия тим. Поради наказание извън мача остана и Павел Станев, който получи червен картон в последния двубой на "жълто-черните" със Славия. На негово място в групата попадна Христо Радков. Мачът е утре от 13 часа на стадион Христо Ботев и е от изключителна важност за оставането на Ботев в "А" група.

Групата на Ботев: Лилчо Арсов, Христо Радков, Даниел Божков, Апостол Попов, Илиян Гаров, Здравко Станков, Костадин Гаджалов, Добри Орловски, Георги Аврамов, Николай Манчев, Тодор Тимонов, Георги Андонов, Красимир Кръстев, Васил Кочев, Йордан Етов, Светослав Илиев, Димитър Петков, Васил Василев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).