Ето го новия силен човек в Ботев! Той получи доверието на Борда на директорите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
10:54 / 15.10.2019
17336
След оставката на спортния директор Адалберт Зафиров стана ясно кой ще бъде силният човек в Ботев (Пд) по спортните въ­проси. Както Plovdiv24.bg прогнозира още през уикенда, това ще е бившият тийм мениджър и админист­ративен директор Асен Караславов.

Молива, както бившият централен защитник е известен сред феновете, ще има повече правомо­щия в клуба. Официал­но той няма да бъде назначаван на мястото на Адалберт Зафиров, но ще работи по селек­цията, ще помага на Ферарио Спасов в кон­такта с играчите и фут­болните агенти на на­белязаните попълне­ния.

Караславов отново е получил доверието на Борда на директорите в клуба. Вече има набе­лязани няколко футбо­листи, които ще бъдат внимателно проучвани до зимата и евентуално ще бъдат привлечени, твърди "Меридиан мач". Става въпрос за мом­чета от нашето първен­ство, които ще се нуж­даят от по-малко време за адаптация.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).