Феро заложи на дузпата четирима от Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
13:22 / 10.10.2019
20449
Една от първите задачи пред новия треньор на Ботев (Пд) Ферарио Спасов ще бъде да извади от състава играчите, които не могат да донесат печалба на клуба, а в същото време утежняват бюджета за заплати.

Става дума за чужденците. Въпреки че Желко Петрович изтъкна, че доведените от него холандци Родни Клустър и Филип Ван Арнем взимат по-малко от българите, техният принос за Ботев буквално е нулев. Тяхното отстраняване от клуба предстои, като на дузпата вече са и двама от бразилците, пише в днешния си брой "Меридиан мач“. Това са крайните защитници Джонатан Перейра и Еберт Кардосо.

Договорите и на двамата изтичат в края на сезона, а в клуба не виждат смисъл да им плащат заплатите и през зимата. Очаква се Ферарио Спасов трайно да почне да налага Филип Филипов и Лазар Марин като бекове и да им намери алтернативи от школата на клуба.

На този етап единствените чужденци, които ще получат доверието на новия треньорски щаб, са хърватинът Марко Перван и бразилецът Фернандо Виана.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).